| 
 
| 
 
 
 | 
 
Frambuazlı Mus | 
 
  | 
masal 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 09.04.2009 
Mesajlar: 33 Şehir: İstanbul | 
Kısa URL: https://ml.md/lc35273 
Gönderme Tarihi: 09.Nis.2009 
3,050 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
300 gr. frambuaz (püre edilip, süzgeçten geçirilmiş)
 
80 gr. şeker
 
2 adet yumurta akı
 
15 gr. toz jelatin
 
100 gr. yoğurt
 
100 gr. çırpılmış krema
 
 
Frambuazın 100 gramını ısıtın. Az suda erittiğiniz toz jelatini koyun ve karıştırın. Frambuaz püresinin içine çırpılmış krema ve yoğurt karıştırın. Yumurta beyazı ve şekeri kar haline getirinceye kadar karıştırın, krema karışımına ilave edin. Bu karışımı bir kalıbın içine dökün ve derin dondurucuda bekletin. Donduktan sonra dolabın normal kısmına alın ve servis sırasında süsleyin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Frambuazlı Mus Tarifleri Elmasiye Tarifleri
 | 
 
 
 
 |