Alt Kat İçin;
2 yemek kaşığı eritilmiş hindistancevizi yagı
4 yemek kaşığı hindistancevizi unu
1 adet portakalın suyu
1 çay kaşığı portakal kabugu tozu
Orta Kat İçin;
1 yemek kaşığı fıstık ezmesi
12 adet hurma
8 yemek kaşığı kaşığı istenilen çeşit süt
1 çimdik tuz (çok cok az)
En Üst Kat İçin;
Eritilmiş bitter çikolata(sütle kıvamını açabilirsiniz)
Öncelikle en alt katı hazırlayıp önceden ısıtılmış 190 derecede 10 dk pişirin.Fırından alıp soğuturken orta kat için bütün malzemeleri rondodan geçirin ve soğuyunca üzerine yayın.
Buzlukta biraz bekletip erimiş çikolata sosunu ekleyin ve 3-4 saat buzlukta bekletin. Servis etmeden önce dilimleyin.