| 
 
| 
 
 
 | 
 
Fıstıklı Kebap | 
 
  | 
cülide 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 30.08.2013 
Mesajlar: 31 Şehir: Sakarya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc91904 
Gönderme Tarihi: 02.Eyl.2013 
1,544 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
300 g Antep Fıstığı
 
1 Tatlı Kaşığı Tuz
 
900 g Bıçak Kıyması Kuzu Eti   
 
 
Özel olarak bıçak kıyması şeklinde hazırlanmış kuzu etini, bıçakla ince ince kıyılmış Antep fıstığını ve tuzu bir kaba alalım; yoğuralım. 6 adet kebap şişine elimizle şekil vererek takalım. Izgarada 7-8 dakika pişirip servis yapalım.
 
 
Not: Bu kebap elbette normal kıymayla da yapılabilir ancak yöresel lezzetini yakalayabilmek için bıçak kıyması şeklinde hazırlanmış kuzu eti kullanmak çok önemli.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Fıstıklı Kebap Tarifleri Fairy Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |