2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1 Adet patates
1 Adet havuç
5 Adet Dövülmüş tavuk bifteği
Yeterince Kekik,karabiber,tuz
2 Yemek Kaşığı Konserve bezelye
1 Bardak kaşar rendesi
3 Yemek Kaşığı Konserve mantar
Patates ve havuçları soyup küp şeklinde doğrayın.Mantarları iyice kıyın.Sana margarini tencerede eritin, patates, havuç, mantar ve bezelyeyi sote ederek kavurun. Tuz, karabiber ve kekik ilave edin. Tavukları bir borcamın içine yerleştirin. Ortasına yeteri kadar sebzeli harçtan koyun. Harcın üzerine kaşar rendesi koyun. Bohça şeklinde kapatın. Açılmaması için kürdan batırın. Sana margarin ile yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerine biraz tereyağ sürün. Tepsiye yarım çay bardağı su koyun. Fırında otuz dakikaka pişirip sıcak servis yapın.
|