| 
 
| 
 
 
 | 
 
Fırında Tavuk Baget | 
 
  | 
Ercüment Çözer 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 29.06.2011 
Mesajlar: 54 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc65161 
Gönderme Tarihi: 29.Haz.2011 
5,459 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
8 adet tavuk baget
 
200 gr. mantar
 
1 adet limon
 
350 ml. maden suyu
 
 
Fırını 220°C'de ısıtın. Tavuk bagetleri yıkayın, kurulayın ve fırın kabına dizin. üstüne maden suyu ekleyip fırına verin. Arada sırada çevirerek pişirin.
 
Mantarları fırça yardımıyla yıkayın. Büyükleri ikiye kesin. Limonlu suda bekletin.
 
Pişme süresinin 45. dakikasında mantarları ekleyin. Tavuklar kızarana kadar yaklaşık 1 saat kadar pişirin ve sıcak olarak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Fırında Tavuk Baget Tarifleri Diyet Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |