https://www.aytac.com.tr
 
 
4 adet haşlanmış patates
 
2 yemek kaşığı tereyağı
 
50 g kaşar peynir rendesi
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
1 çay kaşığı kuru kekik
 
1 yemek kaşığı ketçap
 
4 yemek kaşığı baby mısır
 
100 g AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUK
 
1 çay bardağı süt
 
 
1 Haşlanmış patatesleri fırın tepsisine koyup çatalla ezin.
 
2 Üzerine tereyağını, baharatları, dilimlenmiş AYTAÇ KLASİK - DANA KANGAL SUCUKları, sütü, ketçabı ve mısırları koyup karıştırın.
 
3 En son kaşarpeyniri rendesi ilave edip 200 derecedeki önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin.
 
4 Sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 |