Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Fırında Siyah Damlı Şatolar


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Cips Tarifleri
Kahvaltı Tarifleri
Kup Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Fırında Siyah Damlı Şatolar

Ankara Rüzgarı
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.04.2010
Mesajlar: 61
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc50210
Gönderme Tarihi: 09.Nis.2010
1,647 defa indirildi / yazdırıldı




100 gr kara üzüm marmelatı
100 gr tereyağı ya da margarin
100 gr pudra şekeri
1/4 vanilya esansı
2 yumurta, çırpılmış
100 gr un
1 çay kaşığı kabartma tozu
1-2 yemek kaşığı ılık su

4 adet küçük puding kalıbını yağlayıp diplerini kara üzüm marmelatı koyun. Yağ ile şekeri krem haline gelene dek karıştırın. Vanilya esansını yumurtalara ekleyip çırpın. Çırpmanızı sürdürerek yağ karışımına ekleyin. Karışık topaklanacak gibi olursa, çay kaşığı ile un ekleyin. Kalan unu da karışıma yedirin. Yumuşak bir kıvam sağlamak için 1 - 2 yemek kaşığı ılık suyu da ekledikten sonra, kalıpların üçte ikisini bu karışımla doldurarak, kabarmaları için yer bırakın. Küçük puding kalıplarını fırın tepsisine koyarak, önceden ısıtılmış fırında 25 dakika, iyice kabarıp kızarana dek pişirin. Pişip pişmediklerini kürdan ile kontrol ettikten sonra. birkaç dakika kalıplarda bırakıp, sonra çıkarın. Sıcakken Böğürtlen Sosu ile ya da soğuyunca krem şanti ile servisini yapın.






Fırında Siyah Damlı Şatolar Tarifleri Kahvaltı Tarifleri



(1 adet Fırında Siyah Damlı Şatolar 38,712 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort