| 
 
| 
 
 
 | 
 
Fırında Pisi Balığı | 
 
  | 
ruhşen 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.08.2013 
Mesajlar: 27 Şehir: Van | 
Kısa URL: https://ml.md/lc91372 
Gönderme Tarihi: 13.Ağu.2013 
2,495 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 KG PİSİ BALIĞI
 
1 ADET SOĞAN
 
2 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
 
1 ADET DOMATES
 
TUZ
 
SOS İÇİN:
 
2 ÇAY BARDAĞI KREMA
 
1 ÇORBA KAŞIĞI SOYA SOSU
 
ÜZERİNE:
 
1 ÇAY BARDAĞI RENDELENMİŞ KAŞAR
 
 
Balığın filetosunu çıkarın ve filetoları döverek inceltin. Üzerlerine tuz serpin. Kıyılmış soğanı margarinde kavurun. Üzerine kabuğu soyulmuş ve küp doğranmış domatesi ilave edip kavurmaya devam edin. Hazırladığınız harcı filetoların içine paylaştırın ve her birini sarıp, top haline getirdikten sonra güveç kabına yerleştirin. Sos için krema ve soya sosunu karıştırın. Balık topların üzerine gezdirin. En üste de rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Fırında Pisi Balığı Tarifleri Barbunya Balığı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |