| 
 
 
 | 
Fırında Milföylü Tavuk But | 
  | 
varlı 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 31.05.2019 
Mesajlar: 27 Şehir: Isparta | 
Kısa URL: https://ml.md/lc143171 
Gönderme Tarihi: 01.Haz.2019 
807 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 adet tavuk but
 
But başına 1 milföy hamuru
 
Tuz
 
Karabiber
 
1 yumurta sarısı
 
Çörekotu
 
 
Butları bol suda yumuşayana kadar haşlayın ve tuzlayın. Dondurucudan çıkardığınız milföy hamurlarını çözülmesi ve sararken kırılmaması için kısa bir süre bekletin.
 
Yumuşayan milföyleri 2 eşit parçaya bölün. Milföyleri butların kemik kısmına iki parça da görünecek şekilde iki şerit olarak sarın. Milföy sarılı tavukları ek yerleri tepsiye gelecek şekilde dizin ve üzerilerine yumurta sarısı sürün, isteğe göre çörek otu serpin.
 
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında tavuklar ve milföyler kızarana kadar pişirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |