| 
 
 100 gr. Bizim Margarin
 250 gr. mantar (Haşlanmış)
 15 bardak su
 500 gr. içi delikli çubuk makarna
 3 adet yumurta
 5 su bardağı İçim Süt (Sıcak)
 1 çay kaşığı karabiber
 1 çay kaşığı hindistancevizi
 Tuz
 100 gr. İçim Kaşar Peyniri (Rendelenmiş)
 
  Tavada kızdırılmış yağın içine mantarları koyup, 2 dakika karıştırarak sote edin.
  Makarnayı, kaynayan suyun içinde bir çorba kaşığı tuz ile 7 dakika pişirin.
  Suyunu süzüp makarnayı ve mantarı fırın tepsisine koyun.
  Çukur bir kap içinde yumurtayı, sütü, karabiberi, hindistancevizini ve tuzu 1 dakika çırptıktan sonra makarnanın üzerine boşaltın.
  Üzerine kaşar peyniri serpiştirerek orta dereceli fırında pişirin.
  Biraz soğuduktan sonra istenilen şekilde keserek servis yapın.
 
 
   Fotoğraf "Ahben" tarafından gönderildi. 03.03.2020
 
 
 |