| 
 
| 
 
 
 | 
 
Fırında Kuzu Eti | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc118474 
Gönderme Tarihi: 27.Tem.2016 
2,063 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 kg kemikli kuzu eti
 
2 su Bardağı su
 
1 tatlı kaşığı yoğurt
 
1 tatlı kaşığı yumuşak margarin
 
1 tatlı kaşığı salça
 
Tuz
 
 
Eti iyice yıkayın ve büyük bir tencereye koyun. 2 su bardağı suyu ve yeterince tuzu ekleyin. Önce hızlı ateşte, kaynamaya başladığında kısık ateşte pişirin. Et yumuşadığında fırın tepsisine aktarın. Üzerine yoğurt, yumuşak margarin ve salça karışımını sürün. Orta ısılı fırında üzeri kızarana dek pişirin. Yanında pilavla birlikte servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Fırında Kuzu Eti Tarifleri Biftek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |