| 
 
 
 | 
Fırında Kestaneli Tavuk Dolması | 
  | 
Gül 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.08.2007 
Mesajlar: 10636 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc167305 
Gönderme Tarihi: 14.Eyl.2022 
322 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 adet bütün tavuk
 
200 gr bütün kestane şekerlemesi
 
1 adet kuru sogan (şeritler halinde doğranmış)
 
10 gr tane karabiber
 
Bir tutam biberiye
 
Bir tutam köri baharatı
 
Tuz
 
 
Bir adet bütün pilicin üzerine; tuz ve havanda dövülmüş tane karabiber ve köri baharatını sürün.
 
Şeritler halinde doğranmış kuru soğan ve kestaneleri bir kapta karıştırın. Karışımı pilicin içine doldurup üzerini Orkide Sofranızın Keyfi Kova Margarin ile yağlayın ve önceden ısıtılmış fırında yaklaşık bir saat pişirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |