Posta Gazetesi
 
 
8 adet yumurta
 
2 su bardağı krema
 
200 gr. kıyma
 
1 su bardağı galeta unu
 
3 su bardağı doğranmış ıspanak
 
1 adet kereviz
 
1 su bardağı doğranmış taze soğan
 
1 su bardağı kaşar peyniri
 
1 tatlı kaşığı kırmızı biber
 
Yarım çay kaşığı muskat
 
Tuz
 
Karabiber
 
2 su bardağı krema
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
 
Rendelenmiş kereviz ve soğanı kavurun. Ispanağı ekleyin ve karıştırarak ocağı kapatın. Yumurtaları çırpın, krema, kıyma, galeta unu, peynir ve baharatları karıştırarak, ıspanakla birleştirin. Fırın kabına karışımı boşaltın. 160 derecede 20 dakika pişirin.
 
 
 
  
 |