Posta Gazetesi
 
 
Yarım tavuk
 
1 su bardağı doğranmış mantar
 
1 adet patates
 
1 adet kuru soğan
 
4 çorba kaşığı tereyağı
 
1 su bardağı krema
 
1 çay bardağı mayonez
 
1 çorba kaşığı kekik
 
1 tatlı kaşığı biberiye
 
Tuz
 
Karabiber
 
1 çay bardağı maydanoz
 
Üzeri için:
 
1 su bardağı kaşar peyniri
 
 
Tereyağında, küp doğranmış soğan ve mantarları, mantar suyunu bırakıp çekene kadar kavurun. Tavuğu küçük parçalara bölün. Küp doğranmış patates, mayonez, krema, baharatlar ve kavrulmuş mantarları iyice karıştırarak fırın kabınıza boşaltın. Üzerini folyo ile kapatarak, 25-30 dakika 170 derecede pişirin. Üzerine kaşar peyniri serperek, kaşar peyniri eriyene kadar fırınlayın.
 
 
 
  
 |