1 su bardağı su
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
1 çorba kaşığı sıyağ 
 
Alabildiği kadar un
 
Yarım paket tereyağı
 
Açmak için:
 
Nişasta
 
İçi için:
 
Peynir
 
 
Hamur Kulak memesi kıvamında yoğrulur. Yarım saat dinlendirilir. Sonra 8 eşit parçaya ayrılır. İlk parça nişasta serperek ve oklavayla servis tabağı çapında açılır, yüzeyine eritilmiş tereyağı sürülür ve paket yapar gibi katlanır. Bir kenara konur. İkinci hamur da aynı büyüklükte açılır, tereyağı sürülür.Ortasına az önce hazırlanan paket ve ezilmiş peynir konur ve içinde paket oldığu halde tekrar paket yapılır. Bu şekilde 4 adet gözleme hazırlanır. Yağlanmış fırın kabına konur. Üzerine biraz daha tereyağı sürülür. 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
  
 |