100 gr evelik otu
 
1 Kilogram Palamut
 
2 Adet Kuru Soğan
 
9 Çorba kaşığı sana margarin
 
500 Gram Domates
 
2 Su Bardağı Su
 
2 Diş Sarımsak
 
Yarım Çay Kaşığı Pulbiber
 
1 Adet Defne Yaprağı
 
2 Çay Kaşığı Tuz
 
Yarım Limon Suyu
 
Yeteri kadar Maydanoz
 
 
Temizletip dilim dilim kestirdiğiniz balığı yıkayıp, kurulayın ve yağlanmış fırın kabına yerleştirin.
 
İncecik doğranmış iki soğanı, 3 çorba kaşığı sana margarinde kavurun.
 
500 gr soyulup doğranmış domatesi ekleyip 5 dakika kadar pişirin.
 
1.5 bardak su, 6 çorba kaşığı sana margarin ve 2 diş sarımsak, yarım çay kaşığı kırmızı biber, bir defne yaprağı, 100 gr evelik otu 2 çay kaşığı tuz ve yarım limonun suyunu ekleyip 20 dakika pişirin ve balıkların üzerine dökün.
 
Üzerine maydanoz serpiştirip limon dilimleri koyun ve 200 derece fırında 25-30 dakika pişirin.
 
Soğuk olarak servis yapılabilir.
 
 
 
  
 |