| 
 
 
 | 
Fırında Ekmekli Yumurta | 
  | 
beyazı 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 10.12.2013 
Mesajlar: 24 Şehir: Edirne | 
Kısa URL: https://ml.md/lc94406 
Gönderme Tarihi: 11.Arl.2013 
1,889 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 adet Ekmek
 
6 adet Yumurta
 
1 su bardağı Süt
 
250 gram Kaşar
 
50 gram Susam
 
125 gram Margarin
 
1 çay kaşığı Tuz
 
2 çay kaşığı Karabiber
 
 
Yumurtalar ve süt iyice çırpılır. Tuz ve karabiber eklenir. Ekmekler 2 parmak kalınlığında doğranır ve karışıma iyice batırılır. Yağlı kağıt serili tepsiye dizilir. Ekmeklerin üzerine ufak parçalanmış yağ eklenir. Bir miktar pişirilen ekmeklerin üzerine rendelenmiş kaşar eklenir ve susam serpilir. Kaşarlar eridikten sonra yemeye hazırdır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |