Kısa URL: https://ml.md/lc113292
Gönderme Tarihi: 08.Arl.2015
4,418 defa indirildi / yazdırıldı
20 gr camembert peyniri
1 adet kuru soğan
3 yemek kaşığı soya sosu
1 tatlı kaşığı esmer şeker
1 tutam deniz tuzu
1 tutam taze çekilmiş karabiber
1 yemek kaşığı tereyağı
Soğanı doğrayın ve 2 yemek kaşığı tereyağında tuz ve karabiber ilave ederek pişirin.
Soğanlar kahverengileşmeye başladığında soya sosu ve esmer şekeri ilave edin.
Sos toklaşıp koyulaşınca ateşten alın.
Küçük parçalara ayrılmış Peynirlerin üzerini bıçakla bir kaç yerinden derin olmayacak şekilde kesin ve pişirme kağıdına sarın.
Sıcak fırında 10 dakika kadar pişirin.
Fırından çıkardığınız peynirin üzerine karamelize soğan koyarak baget ekmek veya krakerle servis edin.