| 
 
| 
 
 
 | 
 
Fındıklı İncir | 
 
  | 
kaju 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.01.2016 
Mesajlar: 22 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc114460 
Gönderme Tarihi: 28.Oca.2016 
1,259 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
15 adet kuru incir
 
1 su bardağı fındık
 
1 su bardağı şeker
 
1 su bardağı su
 
Üzeri için:
 
Hindistancevizi
 
 
İncirler akşamdan soğuk suya ıslatılır. Ertesi gün başları kesilir. Baş parmakla oyulur ve bütün fındıklar doldurulur. Yayvan bir tencereye dizilir. Üzerine şeker ve su ilave edilir. Kısık ateşte, kapaklı olarak yarım saat pişirilir. Servis tabağına alınır, ılıyınca üzerine hindistancevizi serpilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Fındıklı İncir Tarifleri Meyve Tatlıları
 | 
 
 
 
 |