250 gram asma yaprağı
 
1 su bardağı fındık
 
1 su bardağı pirinç
 
2 adet soğan
 
Tuz
 
Karabiber
 
1 çorba kaşığı nane
 
1 tatlı kaşığı tozşeker
 
1 kahve fincanı sıvıyağ
 
2 su bardağı su
 
 
250 gram asma yaprağını geceden ıslatın. Yıkayıp, haşlayın. 1 su bardağı dövülmüş fındığı, 1 su bardağı pirinci, 2 adet ince kıyılmış soğanı, tuzu, karabiberi, 1 çorba kaşığı naneyi, 1 tatlı kaşığı tozşekeri ve 1 kahve fincanı sıvıyağı iyice karıştırın. Yaprakları bu harçla sarın ve tencereye dizin. 1 buçuk su bardağı su koyup, 25 dakika pişirin.
  
 |