| 
 
 
 | 
Fındık Dolgulu Rulo Çörek | 
  | 
atmaca 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 14.01.2014 
Mesajlar: 41 Şehir: Bursa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc128959 
Gönderme Tarihi: 13.Ekm.2017 
1,436 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
https://www.elele.com.tr
 
 
8 milföy hamuru
 
300 g ince çekilmiş fındık
 
1 çay bardağı toz şeker
 
2 yumurtanın akı
 
Üzeri için:
 
Pudra şeker
 
 
Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkarıp yumuşamasını sağlayın. Yumurta akları, toz şeker ve fındık içini bir kasede çatal yardımıyla karıştırın. Bir milföy hamurunun yarısına harçtan ilave edin. Diğer yarısına aralıklı olarak 3 kesik yapın ve fındıklı harcın üzerine kapatıp kenarlarına bastırın. Tüm hamurları aynı şekilde hazırlayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Soğuduktan sonra üzerine pudra şeker serpip servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |