| 
 
| 
 
 
 | 
 
Fesleğenli Taze Fasulye | 
 
  | 
Mehmet 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.07.2007 
Mesajlar: 58 Şehir: Karadeniz | 
Kısa URL: https://ml.md/lc76484 
Gönderme Tarihi: 05.Haz.2012 
2,091 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 kg taze fasulye
 
2 adet soğan
 
2 diş sarımsak
 
1 demet taze fesleğen
 
3 yemek kaşığı margarin
 
1 tatlı kaşığı toz şeker
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
2 yemek kaşığı sirke
 
Yeterince su
 
 
Fasulyeleri ayıklayıp yıkayın.
 
Soğanları rendeleyin, sarımsakları ince ince kıyın ve margarinle kavurun.
 
Soğanlar kavrulduktan sonra içine fasulyeleri ekleyin. 10-15 dakika kadar karıştırarak kavurun.
 
Ardından üzerini örtmeyecek kadar su ilave edin ve 10 dakika daha pişirin.
 
Ocaktan almadan önce sirke, tuz ve şekerini koyun, 1-2 dakika daha pişirdikten sonra ocaktan alın.
 
En son ince kıyılmış fesleğenleri ekleyin.
 
 
 
 
Fotoğraf "Göksen" tarafından gönderildi. 16.02.2015
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Fesleğenli Taze Fasulye Tarifleri Sebze Yemekleri
 | 
 
 
 
 |