| 
 
| 
 
 
 | 
 
Fesleğenli Patlıcan | 
 
  | 
bronz 
Aşçı 
 
  
Kayıt: 01.10.2015 
Mesajlar: 18 Şehir: Samsun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc112086 
Gönderme Tarihi: 18.Ekm.2015 
1,922 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Anadolujet Magazin
 
 
3-4 adet patlıcan
 
Taze fesleğen (veya reyhan)
 
Bergama teneke tulumu
 
Dolmalık biber
 
Zeytinyağı
 
Çamfıstığı
 
Sirke
 
Tuz
 
 
Patlıcanları uzun uzun kesin, üzerlerine hafifçe zeytinyağı sürerek ızgarada pişirin ve yumuşaması için soğuk bir yerde bekletin. Daha sonra, dilimlediğiniz tulum peynirlerini içine yerleştirin ve patlıcanları sarıp tekrar ızgaraya yerleştirin. Renkli biberleri közledikten sonra mutfak robotunda çekin; zeytinyağı, ezilmiş çamfıstığı ve azıcık sirke ekleyip sosunuzu hazırlayın. Izgaradan aldığınız içi peynirli patlıcanların üzerine bu sosu gezdirerek servis edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Fesleğenli Patlıcan Tarifleri Sebze Yemekleri
 | 
 
 
 
 |