1 paket Knorr Fesleğenli Makarna Sosu
1 ¾ su bardağı (375 ml.) su
250 gr. kepekli burgu makarna
300 gr. mantar
150 gr. brokoli çiçekleri
2 adet havuç rendesi
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Teflon tavaya zeytinyağını alıp ısıtın. İnce kıyılmış mantarları sote edin.
Sırasıyla sarımsak, brokoli çiçeklerini ekleyin. Orta ateşte 5 dakika sotelemeye devam edin.
Rendelenmiş havuçları da ekleyip 1-2 dakika daha pişirin.
Tavaya 1 ¾ su bardağı soğuk su ile Knorr Fesleğenli Makarna Sosunu dökün, kaynayana kadar karıştırın. Kaynadıktan sonra 5 dakika boyunca kısık ateşte ara sıra karıştırarak pişirin.
Dişe gelir kıvamda haşlayıp süzdüğünüz kepekli burgu makarnayı sos ile karıştırıp, sıcak olarak servis edin.
|