Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bonfile Tarifleri > FASULYELİ SOĞUK ET (1 adet - 67,591 defa bakıldı)

FASULYELİ SOĞUK ET


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Biftek Tarifleri
Bonfile Tarifleri
Dana Tarifleri
Jambon Tarifleri
Kapama Tarifleri
Keçi Tarifleri
Kıyma Tarifleri
Kontrfile Tarifleri
Koyun Tarifleri
Kuşbaşı Tarifleri
Kuzu Tarifleri
Külbastı Tarifleri
Pastırma Tarifleri
Pirzola Tarifleri
Salam Tarifleri
Sığır Tarifleri
Sosis Tarifleri
Söğüş Tarifleri
Sucuk Tarifleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


FASULYELİ SOĞUK ET

bitmeyen şarkı
Editor
Editor

Kayıt: 07.01.2011
Mesajlar: 2219
Şehir: İzmir
Kısa URL: https://ml.md/lc64647
Gönderme Tarihi: 19.Haz.2011
2,276 defa indirildi / yazdırıldı




1 kg sığır eti (haşlanmış, soğutulup ince dilimlenmiş)
3 orta boy patates (haşlanmış, soğutulup ince dilimlenmiş)
500 gr taze fasulye (haşlanıp, soğutulmuş)
2 katı haşlanmış yumurta (ince dilimlenmiş)
1 küçük soğan (ince dilimlenip, halkalara ayrılmış)
1 demet tere yada roka
Sosu :
2 çorba kaşığı sirke
6 çorba kaşığı zeytinyağ
1 kahve kaşığı tuz
1/2 kahve kaşığı karabiber
1 çay kaşığı hardal
1 kahve kaşığı fesleğen (istenirse)
1 diş sarımsak (dövülmüş)

Sığır eti dilimlerini uzun bir servis tabağına birbirinin üstüne gelecek biçimde ve düz bir sıra halinde yerleştiriniz. Haşlayıp, soğutulmuş sebzeleri ve yumurta dilimlerini etin çevresine sırayla yerleştiriniz. Eti soğan halkalarıyla süsleyip, her soğan halkasının içine bir yaprak tere yada roka yerleştiriniz.
Sosu hazırlamak için, bütün sos malzemesini kapaklı kavanoza koyup, iyice karışıncaya kadar hızla çalkalayınız. Sostan 6-7 çorba kaşığı kadarını servis tabağındaki et ve sebzelerin üstüne gezdirip, servis ediniz.






FASULYELİ SOĞUK ET Tarifleri Bonfile Tarifleri



(1 adet FASULYELİ SOĞUK ET 67,591 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort