| 
 
| 
 
 
 | 
 
Fasulyeli Kış Türlüsü (düdüklü) | 
 
  | 
Jale 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.05.2006 
Mesajlar: 47 Şehir: Berlin | 
Kısa URL: https://ml.md/lc3665 
Gönderme Tarihi: 12.May.2006 
2,826 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
250 gr Kuru Fasulye
 
280 gr Misir
 
3 Havuç
 
1 Sap Kereviz
 
1 Sogan
 
1 Süs Biberi
 
2 Çorba Kasigi Margarin
 
150 gr Sucuk
 
Bir Miktar Tabasco
 
Tuz
 
1 Çorba Kasigi Kekik
 
2 Su Bardagi Et Suyu
 
1/2 Demet Maydanoz
 
Karabiber
 
 
Kuru fasulye kullaniyorsaniz 1 gece önceden suda bekletin veya düdüklü tencerede pisirin.
 
Havuç ve kerevizi yikayip ayiklayin. Havucu verev dilimler halinde, kerevizi ince seritler halinde dograyin. Sogani soyup küçük küpler halinde dograyin. Süs biberini yikayip çekirdeklerini ayikladiktan sonra ince seritler halinde dograyin.
 
Margarini bir tencerede eritip soğani kavurun. Havuç ve kerevizi ilave edip 2 dakika kadar pisirin.
 
Sucugu ince dilimler halinde dograyin. Sucuk, fasulye, misir ve biberi tencereye ilave edin. Tabasco ve kekikle tatlandirin. Yemege et suyunu ekleyip kisik ateste, tencerenin kapagini kapatarak 15 dakika kadar pisirin.
 
Maydanozu yikayip yapraklarini ayiklayin. Türlüyü tuz, karabiber ve kirmizi toz biberle tatlandirip maydanozla süsledikten sonra servis yapin. Dilerseniz türlüye kekik de ekleyebilirsiniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Fasulyeli Kış Türlüsü (düdüklü) Tarifleri Bakla Tarifleri
 | 
 
 
 
 |