| 
 | 
| Farrolu Karnabahar Çorbası | 
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc91362 Gönderme Tarihi: 12.Ağu.2013
 1,818 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 2 yemek kaşığı margarin
 1 adet kuru soğan
 1 diş sarımsak
 1 bardak farro (darı)
 1 adet karnabahar (yaprakları ile beraber )
 3 su bardağı et suyu
 3 su bardağı su
 1 çay kaşığı karabiber
 yeteri kadar tuz
 
 Kalın tabanlı bir tencerede 2 yemek kaşığı margarini kızdırın. İçine sarımsak ve soğanları atıp karıştırarak pişirin. Soğanlar yumuşayıncaya kadar devam edin.
 İçine farroyu ekleyip orta ateşte 5 dakika kadar pişirin. İçine karnabaharları, et suyunu ve suyu ekleyip tıkırdamaya getirin. Farro taneleri pişinceye kadar ortalama 25-30 dakika kadar pişirin. İçine tuz ekleyin. Karabiber ile lezzetlendirip servis yapın.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |