Malzemeler:
 
2 adet haşlanmış patates
 
2 adet haşlanmış havuç
 
1 su bardağı haşlanmış kuru fasulye
 
8-10 dal maydanoz
 
1 tatlı kaşığı pul biber
 
1 tatlı kaşığı kimyon
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
Kızartmak için:
 
1 çay bardağı sıvı yağ
 
 
Hazırlanışı:
 
Haşlanmış kuru Fasulye, havuç ve patates robottan geçirilerek hamur haline getirilir. Malzeme yoğurma kabına aktarılır. Üzerine ince kıyılmış maydanoz ve baharatlar eklenir, iyice yoğrulur. Eller ıslatılır, köfte harcından parçalar alınır, arzu edilen şekil verilir. Teflon tavada iki yüzü kızartılır. Marul yaprakları eşliğinde servise sunulur.
  
 |