| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
Etli ve Cevizli Pilav Tarifleri Ülker Yemek Tarifleri
| 
 |  
| Etli ve Cevizli Pilav |  
|  | Yemek Tarifleri Robot
 
 Kayıt: 18.06.2006
 Mesajlar: 10595
 Şehir: Türkiye
 | Kısa URL: https://ml.md/lc29978 Gönderme Tarihi: 07.Kas.2008
 2,603 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 250 gr pirinç
 2 su bardağı su
 1 yemek kaşığı Bizim Margarin
 150 gr kusbaşı kuzu eti
 1 çay kaşığı Bizim Mutfak Sarmısaklı Çeşni
 1 adet sivri biber
 50 gr dövülmüs ceviz içi
 1 çay kaşığı tuz
 
 Önce biberlerin çekirdekleri alınır ve ufak ufak doğranır. Ocağa konulan tencerenin içine 1 yemek kaşığı margarin konularak eritilir. Daha sonra biberler, et konularak kavrulur. Sonra ceviz içi ilave edilir biraz kavrulduktan sonra 2 su bardağı su eklenerek karıştırılır. Sarmısaklı çeşni ve pirinç ilave edilerek karıştırılır ve pilav demlenmeye bırakılır.
 
 
 ML® Cevizli Bulgur Pilavı için tıklayın
 
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |