| 
 
 
 | 
Etli Tarhana Çorbası (Denizli) | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc110447 
Gönderme Tarihi: 07.Ağu.2015 
2,445 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü
 
 
1 kg. et 
 
2 litre su 
 
1 kg. köy tarhanası 
 
1 tatlı kaşığı tuz 
 
1 diş sarımsak 
 
1 çay kaşığı karabiber 
 
 
Et haşlanır. Pişmek üzere iken ıslatılmış tarhana ilave edilir ve pişirilmeye bırakılır. Piştikten sonra 1 tatlı kaşığı tuz ile 1 diş dövülmüş sarımsak ve karabiber ilave edilir. Sıcak olarak servis yapılır.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |