| 
 
| 
 
 
 | 
 
ETLİ PAZI | 
 
  | 
karamel 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 02.01.2008 
Mesajlar: 59 Şehir: Burdur | 
Kısa URL: https://ml.md/lc20409 
Gönderme Tarihi: 02.Oca.2008 
2,337 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 Kg. pazı
 
3 Orta boy domates (veya salça)
 
1/2 Kg. kuşbaşı et
 
2 Orta boy soğan
 
2 Çorba kaşığı sıvıyağ
 
1 Tatlı kaşığı tuz
 
 
İnce kıyılmış soğan, et ve yağı tencereye koyup ateş üzerinde 5 dakika karıştırınız. Doğranmış domates ve 2 su bardağı kaynar su ilave edip hafif hararetli ısıda eti pişiriniz.
 
Etin pişmesine yakın, yıkanmış, iri doğranmış pazıları tuzla birlikte ete ilave ediniz. Normal yumuşaklık elde edilinceye kadar pişiriniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
ETLİ PAZI Tarifleri Sebze Yemekleri
 | 
 
 
 
 |