|
|
Etli Muska Böreği |
|
çaylak2
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 10.11.2011
Mesajlar: 50 Şehir: Bursa |
Kısa URL: https://ml.md/lc69818
Gönderme Tarihi: 11.Kas.2011
1,861 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 adet yufka
250 gr kuşnaşı et
3 yemek kaşığı zeytinyağ
2 adet domates
1 adet soğan
1 adet sivri biber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
Kızartmak için ayçicek yağı
Eti küçük keserek az su ilavesiyle pişirin. Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Etleri ilave edin. Domatesleri küp, sivri biberi ince doğrayın ve tencereye ekleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırarak ocaktan alın. Yufkaları rulo yapın ve 10 cm aralıkla kesin. Her bir parçayı açarak uç kısmına karışımdan yerleştirin ve muska şeklinde sarın. Kızgın yağda altın rengi alıncaya kadar kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün ve sıcak servis yapın.
|
|
Etli Muska Böreği Tarifleri Açma Börek Tarifleri
|
|