| 
 
| 
 
 
 | 
 
Etli Muska Böreği | 
 
  | 
çaylak2 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 10.11.2011 
Mesajlar: 50 Şehir: Bursa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc69818 
Gönderme Tarihi: 11.Kas.2011 
1,955 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2 adet yufka
 
250 gr kuşnaşı et
 
3 yemek kaşığı zeytinyağ
 
2 adet domates
 
1 adet soğan
 
1 adet sivri biber
 
1 çay kaşığı tuz
 
1 çay kaşığı karabiber
 
Kızartmak için ayçicek yağı
 
 
Eti küçük keserek az su ilavesiyle pişirin. Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Etleri ilave edin. Domatesleri küp, sivri biberi ince doğrayın ve tencereye ekleyin. Tuz ve karabiber ile tatlandırarak ocaktan alın. Yufkaları rulo yapın ve 10 cm aralıkla kesin. Her bir parçayı açarak uç kısmına karışımdan yerleştirin ve muska şeklinde sarın. Kızgın yağda altın rengi alıncaya kadar kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün ve sıcak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Etli Muska Böreği Tarifleri Baklava Yufkasından Börek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |