| 
 
| 
 
 
 | 
 
Etli Milföy Çanağı | 
 
  | 
Erhan 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 01.11.2006 
Mesajlar: 23 Şehir: Girne | 
Kısa URL: https://ml.md/lc27571 
Gönderme Tarihi: 28.Eyl.2008 
2,395 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Malzemeler:
 
5 adet milföy hamuru
 
500 gr. koyun kuşbaşı
 
2 adet soğan
 
3 adet domates
 
1 su bardağı haşlanmış bezelye
 
100 gr. margarin
 
 
Yapılışı:
 
Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr. margarinde kavurun. Ardından eti ilave edin. Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin. Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin. 5 adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın. Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin. Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Etli Milföy Çanağı Tarifleri Akıtma Tarifleri
 | 
 
 
 
 |