| 
 
| 
 
 
 | 
 
ETLİ MANTI İÇİ | 
 
  | 
im 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 20.08.2012 
Mesajlar: 1159 Şehir: Balgat | 
Kısa URL: https://ml.md/lc79512 
Gönderme Tarihi: 21.Ağu.2012 
1,933 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
500 gram az yağlı kuzu (veya koyun) kıyması
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
Az karabiber
 
2 adet orta boy rendelenmiş soğan
 
3/4 kahve fincanı su
 
 
Kıymayı küçük bir kaba koyup içine bütün malzemeyi ilâve ederek iyice karıştırınız.
 
 
Not: Mantı içlerini börek içlerinden ayıran özellik, et çeşitleriyle yapılan mantılarda etin çiğ olarak kullanılmasıdır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
ETLİ MANTI İÇİ Tarifleri Hamur İşleri
 | 
 
 
 
 |