| 
 
| 
 
 
 | 
 
Etli Karnabahar Püresi | 
 
  | 
AyGölgesi 
Super MOD 
 
  
Kayıt: 31.03.2006 
Mesajlar: 2719 Şehir: Giresun | 
Kısa URL: https://ml.md/lc103199 
Gönderme Tarihi: 24.Kas.2014 
1,647 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
50 gr margarin
 
1 adet karnabahar
 
3 adet sivri biber
 
1 adet soğan
 
300 gr kuşbaşı et
 
4 tatlı kaşığı rendelenmiş mozarella peyniri
 
1 yemek kaşığı un
 
1 yemek kaşığı krema
 
30 gr rendelenmiş kaşar peyniri
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Soğanı küp şeklinde doğrayıp, et, sivri biber, 25 gr margarin ile birlikte tencereye alın.
 
Kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin.
 
Karnabaharı yumuşayıncaya kadar pişirin ve mutfak robotunda püre haline getirin.
 
Kalan margarini eritip un ekleyin ve rengi sararıncaya kadar kavurun.
 
Karnabahar püresini ekleyip birkaç dakika pişirin.
 
Tuz, karabiber, krema ve kaşar peyniri ekleyip karıştırın.
 
Püreyi küçük fırın kaplarına paylaştırın.
 
Üzerilerine biber ve et yerleştirip rendelenmiş mozarella peynirini serpiştirin.
 
Sonra 180 dereceye ayarlanmış fırında 15 dakika pişirin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Etli Karnabahar Püresi Tarifleri Bakla Tarifleri
 | 
 
 
 
 |