| 
 
| 
 
 
 | 
 
Etli Kapalı Pizza | 
 
  | 
Taciser 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 24.12.2012 
Mesajlar: 21 Şehir: Kayseri | 
Kısa URL: https://ml.md/lc84824 
Gönderme Tarihi: 24.Arl.2012 
1,707 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
3 su bardağı su
 
1 paket çabuk maya
 
Alabildiği kadar un
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
İçi:
 
750 gr kuşbaşı et
 
3 adet kuru soğan
 
1 çay bardağı çiçek yağı
 
1 çay kaşığı karabiber
 
2 çay kaşığı tuz
 
 
Hamur malzemesiyle yumuşak bir hamur yapılır. 1 saat dinlendirilir. Bu arada soğan ince doğranır, sıvıyağda pembeleştirilir. Üzerine et eklenir, suyunu bırakıp çekene kadar kavrulur. Sonra tuz ve karabiber katılır. Kapak kapatılır. Yarım saat pişirilir. Hamurun yarısı parmak uçlarıyla yağlanmış tepsiye açılır. Etli iç konur. Kalan hamur da dışarıda açılır üzerine kapatılır. En üste sıvıyağ sürülür. 190 derece fırında kızarana kadar pişirilir. Kare kare keserek servis edilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Etli Kapalı Pizza Tarifleri Akıtma Tarifleri
 | 
 
 
 
 |