| 
 
| 
 
 
 | 
 
Etli İç Pilav | 
 
  | 
akarsu 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.12.2014 
Mesajlar: 25 Şehir: Manisa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc103604 
Gönderme Tarihi: 13.Arl.2014 
1,430 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2,5 su bardağı pirinç
 
2 domates
 
3 çorba kaşığı dolma fıstığı
 
1 çorba kaşığı kuş üzümü
 
1adet havuç
 
1 soğan
 
100 gram kuşbaşı et
 
1 demet dereotu
 
1 adet kesme şeker
 
3 çorba kaşığı tereyağı
 
Tuz
 
Karabiber
 
Tarçın
 
 
Tereyağını tencereye alıp eritin. Üzerine pirinçleri ekleyip rendelenmiş soğanla 5 dakika kadar kavurun. Üzerine rendelenmiş domatesleri küp doğranmış havucu ve sıcak suyu ekleyip kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin. Diğer tarafta etleri çok küçük küpler halinde doğrayın. Tereyağında 10 dakika kavurun. İçine fıstık ve suda bekletilmiş kuş üzümlerini bırakarak pilavı ekleyip karıştırın. Dinlendirin ve servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Etli İç Pilav Tarifleri Pilavlar
 | 
 
 
 
 |