| 
 
| 
 
 
 | 
 
Etli Çagla Yahnisi | 
 
  | 
Hasibe 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 28.05.2007 
Mesajlar: 53 Şehir: Siirt | 
Kısa URL: https://ml.md/lc76169 
Gönderme Tarihi: 29.May.2012 
1,818 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
300 gram çağla
 
200 gram kuzu kuşbaşı
 
3 diş sarımsak
 
2 çorba kaşığı tereyağı
 
2 soğan
 
3 çorba kaşığı limon suyu
 
Üzeri için; yoğurt
 
 
Tencereye kuşbaşı doğranmış etleri koyup kavurun. 15 dakika kendi suyu ile pişmeye bırakın. Daha sonra üzerine tereyağını, sarımsakları doğranmış soğanı ve çağlaları ekleyip yaklaşık 25 dakika az suyla pişmeye bırakın. Çağlalar pişince servis tabağına alıp üzerine yoğurt gezdinin ve sıcak olarak ikram edin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Etli Çagla Yahnisi Tarifleri Bakla Tarifleri
 | 
 
 
 
 |