|
|
Etli Büryan Pilavı |
|
Hüner Abla
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 06.06.2012
Mesajlar: 62 Şehir: Bartın |
Kısa URL: https://ml.md/lc76619
Gönderme Tarihi: 08.Haz.2012
1,652 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 Su Bardağı pirinç
1 Kg. Kuşbaşı doğranmış kırmızı et
3 Su Bardağı et suyu
2 Adet soğan
1 Kahve Fincanı şehriye
3 Yemek Kaşığı Sana Klasik
2 yemek kaşığı Sana'yı eritip etleri içine atın. Suyunu salıp çekene kadar pişirin. Üzerine sıcak su ekleyip iyice yumşak oluncaya kadar etleri tekrar pişirin. Kalan Sana'yı bir tencerede eritin ince doğranmış soğanları soteleyin içine Önceden biraz haşladığınız ve yıkadığınız pirinçleri ekleyin, baharatlarıda ekleyip borcama güzelce yayın. Üstüne pişen etleri dizin ve ete su bardağı et suyunu döküp borcamın üzerini kapak veya folyo ile kapatın. Fırında 35-40 dk pişirin.
|
|
Etli Büryan Pilavı Tarifleri Sana Yemek Tarifleri
|
|