| 
 | 
| ETLİ BULGUR PİLAVI (Bayburt) | 
|  | acara Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 04.07.2005
 Mesajlar: 143
 Şehir: Mordoğan
 | Kısa URL: https://ml.md/lc40036 Gönderme Tarihi: 27.Ağu.2009
 2,460 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 MALZEMELER
 250 gram kuşbaşı et
 2 su bardağı bulgur
 1 su bardağı tereyağı
 1 adet soğan
 tuz
 
 YAPILIŞI
 Tereyağında ince doğranmış soğanları kavurun. Kuşbaşı etleri ilave edip etler suyunu salıp suyunu çekinceye kadar kavurun. 2 su bardağı su ekleyerek etler yumuşayıncaya kadar 30 dakika pişirin. Pişmiş etlerinize bulgur ve tuz ilave edin. Yemeğin üzerine 2 su bardağı su ilave edip bulgurlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Tencereyi ateşten alın. 5 dakika dinlendikten sonra servis yapın.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |