|
|
Etli Barbunya |
|
Yemek Tarifleri
Robot
Kayıt: 18.06.2006
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye |
Kısa URL: https://ml.md/lc28804
Gönderme Tarihi: 25.Ekm.2008
1,879 defa indirildi / yazdırıldı
|
Malzeme
- 500 g kuşbaşı et
- 2 çorba kaşığı Sana
- 2 adet soğan
- 1 çorba kaşığı salça
- 2 su bardağı barbunya fasulyesi
- 1-2 adet kırmızı ve yeşil sivri biber
- Tuz
Hazırlanışı
Eti bir tencereye koyup, içine kıyılmış soğanı ve Sana'yı ilave edin.
Orta hararetli ateşe koyup, soğanlar hafif sararıncaya ve et de kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun.
Sulandırılmış salçayı ekleyerek karıştırın.
5-6 bardak su koyup, akşamdan ıslanmış veya haşlanmış barbunyaları yıkayıp ilave edin. Kırmızı ve yeşilbiberi yıkayıp fasulyelere katın.
Orta hararetli ateşte et ve barbunyalar iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. İnmesine yakın tuzu atıp 1?2 taşım daha kaynatın.
Fasulyelerin suyu yüzeylerine inince, servis tabağına boşaltıp, sıcak olarak servis yapın.
|
|
Etli Barbunya Tarifleri Sana Yemek Tarifleri
|
|