| 
 
| 
 
 
 | 
 
Et Yahnili Pilav | 
 
  | 
adoş 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.02.2011 
Mesajlar: 55 Şehir: Eskişehir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc65186 
Gönderme Tarihi: 30.Haz.2011 
3,394 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
500 gr. kuşbaşı et
 
1 adet soğan
 
2 adet domates
 
2 adet biber
 
Karabiber
 
Kırmızıbiber
 
Tuz
 
Pilavı için:
 
1 su bardağı pirinç
 
2 çorba kaşığı margarin
 
1.5 su bardağı sıcak su
 
Tuz
 
 
Eti kendi yağında karıştırarak kavurun. Suyunu çekince yemeklik doğranmış soğanları koyup tekrar kavurun. Küçük doğranmış domates ve biberleri de ekleyip domatesin suyuyla 6-7 dakika pişirin. Karabiber ve kırmızıbiber serpin. Tuzunu ayarlayın. Pilav için, pirinci margarinde kavurun. Üzerine sıcak suyu ekleyip pişirin. Büyük çukur bir kaseye etleri doldurun. Üzerine pilavı yerleştirin. Servis tabağına ters çevirin.
 
 
 
 
Fotoğraf "gül den" tarafından gönderildi. 17.07.2014
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Et Yahnili Pilav Tarifleri Soğanlı Pilav Tarifleri
 | 
 
 
 
 |