Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bonfile Tarifleri > Et Tobacı (1 adet - 743 defa bakıldı)

Et Tobacı


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Biftek Tarifleri
Bonfile Tarifleri
Dana Tarifleri
Jambon Tarifleri
Kapama Tarifleri
Keçi Tarifleri
Kıyma Tarifleri
Kontrfile Tarifleri
Koyun Tarifleri
Kuşbaşı Tarifleri
Kuzu Tarifleri
Külbastı Tarifleri
Pastırma Tarifleri
Pirzola Tarifleri
Salam Tarifleri
Sığır Tarifleri
Sosis Tarifleri
Söğüş Tarifleri
Sucuk Tarifleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Et Tobacı

gerilla
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 19.08.2020
Mesajlar: 25
Şehir: Malatya
Kısa URL: https://ml.md/lc152449
Gönderme Tarihi: 19.Ağu.2020
282 defa indirildi / yazdırıldı




1 adet yumurta
1 su bardağı su
1 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
Alabildiği kadar un
3 çorba kaşığı tereyağı
İçi için:
Yarım kg dana kuşbaşı
1 baş kuru soğan
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı toz kişniş
1 kahve fincanı su
Üzeri için:
1 adet yumurta sarısı
1 çorba kaşığı susam

Yoğurma kabına su, tuz, sıvıyağ ve yumurta konur. Çatalla iyice çırpılır. Sonra serte yakın bir kıvama gelene kadar un eklenerek yoğrulur. Hamurun üzeri kapatılır ve 20 dakika dinlendirilir. Sonra oklavayla olabildiğince ince açılır. Yüzeyinin tümüne eritilmiş tereyağı sürülür. İnce sararak rulo yapılır. Rulo da kaba sığsın diye kendi etrafında sarılır. Kaba konur, streçle kapatılır, buzdolabında 40 dakika dinlendirilir. Bu arada etler daha da küçük olarak doğranır, soğan ince kıyılır, baharatlar eklenir, su gezdirilir, karıştırılır. Sonra rulo 8 eşit parçaya kesilir. Her parça merdaneyle tatlı tabağı kadar açılır. Bıçak ya da ruletle ikiye kesilir. Yarım hamurlar külah gibi şekillendirilir. İçine etli iç doldurukur. Ağzı kapatılır, sivri kısmı üste gelecek şekilde yağlı kağıt serilmiş tepsiye sıralanır. Üzerine yumurta sarısı sürülür, susam serpilir. 200 derece fırında 35 dakika pişirilir.






Et Tobacı Tarifleri Bonfile Tarifleri



(1 adet Et Tobacı 743 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort