| 
 
| 
 
 
 | 
 
Et Sulu Gözleme | 
 
  | 
topkan 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 09.10.2010 
Mesajlar: 52 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc56606 
Gönderme Tarihi: 09.Ekm.2010 
2,240 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 adet yumurta
 
1 su bardağı su
 
1 çay kaşığı karbonat
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
Alabildiği kadar un
 
İçi için:
 
Yarım kalıp beyzaz peynir
 
Üzeri için:
 
1 su bardağı et suyu
 
1 çorba kaşığı tereyağı
 
 
Hamur malzemesi orta sertlikte kıvamda olacak şekilde yoğrulur, 10 dakika dinlendirilir. Sonra limon büyüklüğünde bezeler alınır. Tatlı tabağı kadar açılır. Ezilmiş peynir konur ve kapatılır. Yağsız teflon tavada iki yüzü pişirilir. Gözlemeler bir tepsiye sıralanır. Diğer tarafta sıcak et suyu içinde tereyağı eritilir. Bu karışım gözlemelerin üzerine gezdirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Et Sulu Gözleme Tarifleri Kaygana Tarifleri
 | 
 
 
 
 |