|
|
Et Baharatı |
|
Yurdagül Düşsel
Aşçıbaşı
Kayıt: 14.06.2010
Mesajlar: 23 Şehir: İzmir |
Kısa URL: https://ml.md/lc52718
Gönderme Tarihi: 14.Haz.2010
2,523 defa indirildi / yazdırıldı
|
10 gram kekik
10 gram defne yaprağı
15 gram karanfil
10 gram hindistancevizi
10 gram karabiber
10 gram tarçın
Baharatları ayrı ayrı dövüp eleyerek karıştırınız ve bir kutuda saklayınız.
Not: Baharatı kebap ve kızartmalardan başka her çeşit et yemeklerinde kullanmayı adet edininiz. Yemeğe lezzet katan baharat maddelerini tahta veya porselen değil de, cam kaplarda saklayınız.
|
|
Et Baharatı Tarifleri Beşamel Sos Tarifleri
|
|