| 
 | 
| Eşşek Baklası Piyazı (Göynük Bolu) | 
|  | tron Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 27.04.2018
 Mesajlar: 38
 Şehir: Artvin
 | Kısa URL: https://ml.md/lc139830 Gönderme Tarihi: 16.Oca.2019
 1,376 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Abant İzzet Baysal Üniversitesi
 Bolu Halk Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi
 
 Baklalar haşlanıp süzülür ve derin bir kaseye alınarak içine ince ince kıyılmış soğan, dereotu ve maydanoz eklenir. Tuz, zeytinyağı ve limonsuyu da ilave edilerek bir kaşık yardımıyla harmanlanır. Üzerine yarım haşlanmış yumurta konularak servis edilir.
 
 
  
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |