|
|
Erik Tavası |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc111677
Gönderme Tarihi: 26.Eyl.2015
1,483 defa indirildi / yazdırıldı
|
Yarım kilo erik
3 yemek kaşığı yağ
200 gr kuşbaşı et
Yarım çay kaşığı domates salçası
Tuz
Karabiber
2 adet sarımsak
Etinizi suyunu çekene kadar kavurun. (Ben yağsız et aldığım için içine yağ koyuyorum etlerimi kavururken) İçine bir baş taze sarımsaklarınızıda ekleyin, biraz çevirin. Eriklerinizide koyup biraz soldurun ve üzerine bir bardak kaynar su eklieyip tuz, karabiber ve salçasını koyun. Suyunu çekene kadar pişirin ve servis yapın.
|
|
Erik Tavası Tarifleri Bamya Tarifleri
|
|