| 
 
| 
 
 
 | 
 
Erik Tavası | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc111677 
Gönderme Tarihi: 26.Eyl.2015 
1,594 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Yarım kilo erik
 
3 yemek kaşığı yağ
 
200 gr kuşbaşı et
 
Yarım çay kaşığı domates salçası
 
Tuz
 
Karabiber
 
2 adet sarımsak
 
 
Etinizi suyunu çekene kadar kavurun. (Ben yağsız et aldığım için içine yağ koyuyorum etlerimi kavururken) İçine bir baş taze sarımsaklarınızıda ekleyin, biraz çevirin. Eriklerinizide koyup biraz soldurun ve üzerine bir bardak kaynar su eklieyip tuz, karabiber ve salçasını koyun. Suyunu çekene kadar pişirin ve servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Erik Tavası Tarifleri Balkabağı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |