|
|
Eomuk |
|
alkım
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 03.02.2017
Mesajlar: 46 Şehir: Tokat |
Kısa URL: https://ml.md/lc122962
Gönderme Tarihi: 09.Şub.2017
1,863 defa indirildi / yazdırıldı
|
https://www.guneykoreyemekleri.com
200 gr Dil baligi kilçigi ayiklanmis (yada kilciksiz beyaz etli herhangi bir balik türü)
50 gr çig kalamar
1 dis soyulmus sarmisak
Orta boy soyulumus soganin yarisi
1 kahve kasigi tuz
1 kahve kasigi seker
1 tutam beyaz yada karabiber
1 corba kasigi siviyag
30 gr Un
30 gr misir nisastasi
1 yumurtanin beyazi
Tüm malzemeleri robottan geçirin.
Teflon tava'da 5 çorba kasigi zeytinyagini isitin.
Harctan bir kasik yardimiyla biraz alin ve siviyag icersine koyun.
Orta hararetli ateste her iki tarafini kizartin.
Kizaran balik keklerini bir tabaga alin.
Ister bu sekilde limonlayip servis edin yada soguyunca dilimleyip tteok tarifi icersinde kullanin.
Buzlukta muhafaza edebilirsiniz.
|
|
Eomuk Tarifleri Kore Yemekleri
|
|