1 kase haşlanmış enginar (küp küp doğranmış)
 
2 adet haşlanmış kabak (ince doğranmış)
 
8-10 dilim AYTAÇ MANGAL SUCUK 
 
1 su bardağı maydanoz ve dereotu (ince kıyılmış)
 
2 su bardağı ince bulgur (sıcak suda demlendirilmiş)
 
1 tatlı kaşığı sumak 
 
1 /2 su bardağı yeşil soğan (ince kıyılmış)
 
Limon suyu 
 
Zeytinyağı 
 
Tuz
 
 
Geniş bir kâseye öncelikle bulguru, zeytinyağını, sumağı, tuzu ve karabiberi koyup güzelce karıştırın. 6-7 dakika dinlendirin.
 
Enginar, kabak, maydanoz, dereotu, soğanı ilave edin.
 
AYTAÇ MANGAL SUCUK u bir tavada kızartın ve kaseye ekleyin.
 
Malzemeleri karıştırın ve servis yapın.
 
 
 
  
 |