| 
 
| 
 
 
 | 
 
Enginarlı Somon | 
 
  | 
yel iz 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 14.09.2013 
Mesajlar: 30 Şehir: Zonguldak | 
Kısa URL: https://ml.md/lc92281 
Gönderme Tarihi: 15.Eyl.2013 
2,471 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
4 adet enginar
 
16 adet somon füme
 
2 adet soğan
 
1 kahve fincanı zeytinyağı
 
1 adet havuç
 
2 su bardağı portakal suyu
 
1 adet elma
 
1 adet kesmeşeker 
 
Tuz
 
Servis için:
 
Kapari
 
 
Soğanı yarım kahve fincanı zeytinyağında hafif soteleyin. Üzerine enginar, dilimlenmiş havuç ve portakal suyu ekleyin. Enginar tam olarak pişmeden dilimlenmiş elma, tuz ve kesmeşekeri ilave edin. Enginar yumuşayana dek pişirip soğumaya bırakın. Soğuyan enginarları servis tabağına alıp dörde bölün. Üzerlerine rulo yapılmış somonları yerleştirin. Kalan zeytinyağını gezdirip, kapari ile servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Enginarlı Somon Tarifleri Barbunya Balığı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |